Clubul Bursei...restaurant, bar, terasa...
deschis zilnic 09 - 24...
____________ cum te ajutam
...despre noi


Punandu-va la dispozitie 200 de locuri in restaurant, 200 de locuri pe terasa si o sala de conferinte pentru diverse evenimente cu o capacitate de 100 de locuri. Organizam pentru dumneavoastra mese festive si cocktail-uri, dineuri si receptii, intruniri de afaceri, lansari de produse si marci sau un eveniment special din viata dvs... aniversari, banchete, nunti si botezuri, petreceri tematice.

Si bineinteles va ajutam sa scapati de grijile organizarii unui astfel de eveniment, incepand de la bautura si meniuri (tip bufet suedez, traditionale, sau mai sofisticate), produsele proaspete de cofetarie preparate in bucataria proprie (diverse sortimente de prajituri, tortul miresei...) sau decorarea salii (aranjamente florale din flori naturale, artificii, baloane, huse la scaune...), dumneavostra ramanandu-va doar placerea de a va bucura de un asemenea eveniment!

De asemenea, incepand din aceasta vara oferim servicii de tip catering si posibilitatea servirii mesei de pranz pentru personalul firmelor iesene.


_____________________________________
...meniu
...card de fidelitate
...recomandari
...mod de plata
...localizare/contact
deschis zilnic
09 - 24